Logó tervezés

Tűnj Ki a Tömegből! Nyerd El az Emberek Bizalmát, és Szerezz Új Vevőket!

Friss topikok

A logó tervezés alappillére

2010.02.12. 00:34 LogoKirály

Mitől lesz az egyik logó jobb, mint a másik?

Az egyszerűségtől.

A jó logó a legegyszerűbb formákkal dolgozik. Emlékezetes megfogalmazása a márkádnak, és bizalmat ébreszt irántad a vevőidben. Frissnek, eredetinek kell lennie – vizuális klisék vagy amatőr effektek alkalmazása nélkül.

A logó akkor van jól megtervezve, ha ugyanolyan jól néz ki egy névjegykártyán, egy weboldalon vagy egy óriásplakáton. Hogy elérje a célját, a logónak jól kell megjelennie akkor is, ha fekete-fehérre vagy szürkeárnyalatosra kell alakítani, például faxpapírokon vagy újsághirdetésekben. A legjobb logók elegánsan egyszerűek.

Miért van szükség logóra?

Egyszerűen fogalmazva, a logó a rövid, vizuális megfogalmazása annak, hogy ki vagy. A logód fogja megalapozni a céged azonosíthatóságát és megbízhatóságát. Hűséget épít ki a vevőid és az alkalmazottaid körében. Márkaépítést fogsz végezni minden egyes alkalommal, amikor a logód megjelenik egy weboldalon, egy táblán, vagy egy hirdetésben.

A profi módon megtervezett logó lehetővé teszi, hogy a cégedet azonnal felismerjék, ezért egyedinek, emlékezetesnek és egyszerűnek kell lennie. Egy ilyen logó az idők során az egyik legjelentősebb céges eszközöddé növi ki majd magát.

Ha most kezdesz a céged vizuális imázsának kialakításába, töltsd le az ingyenes logó- és arculattervezési segédeletet! A jelentésben gyakorlati tippeket találhatsz a megjelenésed kialakításához és tervezéséhez. (Figyelmeztetés: email cím megadása szükséges.)

Szólj hozzá!

Címkék: logó tervezés céges logó embléma tervezés logo design

A bejegyzés trackback címe:

https://logotervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr691751049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása